QOO.RS - Search Engine Optimization
*the number of backlinks needed for a top spot on Google Search depends on the competitiveness of the keywords and website optimization
*backlinks are active for one month and after that period it is necessary to extend them
*to purchase a backlink there is no need for coding or changing anything on your website
If you have any questions, please feel free to contact us via Contact page

 

O nama

Putem Dubrovnika, preko Trebinja, Drvengrada pa do Beograda
Uđite u magični svet latica ruže i graška

Oseti razliku

Inspiraciju za proizvodnju ovog pića pronašli smo u dalekoj istoriji, tačnije u čuvenoj Dubrovačkoj Republici.

Naime, jedna od tajni slavne dubrovačke diplomatije bio je liker od latica ruže rozolin, po kome je ova državica nadaleko bila poznata. Tako je u srednjovekovnim analima ostalo zabeleženo da su Dubrovčani svakom novoustoličenom hercegovačkom sandžakbegu i bosanskom berlerbegu poklanjali rozolin, te da su ga rado darovali i sveštenicima i plemstvu koje je boravilo u Gradu. Svesni delikatnosti svog položaja, mudri Dubrovčani su na svojim trgovačkim brodovima uvek nosili i koju litru rozulina, kojom su kuppvali nakolonost Carigrada i Venecije. Tako, ovo piće je bilo uživano i od strane izabranih par.

Ovo jedinstveno piće zanosnog mirisa i ukusa, pravi se od retke sorte majske ruže brižljivo uzgojene na sopstvenim plantažama. Osim što je bogata eteričnim uljima, ova majska ruža koja cveta samo 15 dana u godini, poznata je i po svojim blagotvornim dejstvima po ljudsko zdravlje.

Nekako sa nestankom velikih imperija neprimetno je iščezla ova stara sorta ruže, a sa njom i čuveni rozolin. Otkrivajući nanovo čari ove retke poludivlje ruže i likera od njenih latica, uspeli smo da je sačuvamo od zaborava i nesebično vam ponudimo dobro raspoloženje i zdravlje iz njenih latica.

Živeli!